Home

About Us

Föreningen Uppsala Roller Derby har funnits sedan hösten/vintern 2011, vårt lag går under namnet Jackdaw City Rollers. Juni 2014 boutade vi för första gången som ett lag, och nu i vår kör vi vårt allra första bout på hemmaplan! Vill du börja rulla med oss? Håll koll på vår facebooksida, fyll i kontaktformuläret här eller maila oss på info AT uppsalarollerderby.se så kommer du bli uppdaterad på när nästa tryout är! I nuläget har vi endast ett lag för kvinnor och transpersoner över 18 år Men vi söker dessutom personer av alla kön som är intresserade av att vara NSO eller domare.
 

Find us on Facebook

 

 

6 thoughts on “Home

 1. Hej,
  Vi är nio och tio år och har just fått coola rullskridskor i julklapp. Finns rollerderby i Uppsala för tjejer i vår ålder? Var i Uppsala kan man prova sina rullskridskor under vintern?

  Tack på förhand! /Jackie och Bella

 2. Hej!

  Jag har en dotter som är intresserad, på gränsen till besatt ;), av rullskridskoåkning. Vi har förgäves sökt hitta någon klubb eller liknande som har verksamhet för barn. Vet ni ifall det finns i Uppsala?

  Tack på förhand!

  Per

 3. Hej Uppsala Roller Derby!

  Vem har gjort er fina logga? :)

  Vi i Hudiksvall är en nystartad liten roller derby-förening som startade häromåret, och vi skulle behöva en bra, fin logga, så jag skickar nu runt lite förfrågningar till roller derby-lag i Sverige som har rätt fina loggor; bl.a er! :) Vi i föreningen har funderat över det här med logga och hur den ska se ut. Just nu har vi bara en tillfällig logga på vår FB-sida och hemsidan, men vi vill förstås gärna ha en bra, fin logga (som gör sig hyfsat bra i tryck, i annonser och på webb) och då gärna med Hudiksvall/Hälsingland-referenser hade vi tänkt, så att det blir lite lokalt förankrat (några idéer vi haft är typ en rollergirl och/eller en derby skate tillsammans med sjöbodar, fiskegubben, lodjur eller med linblommor, hälsingebock, etc, som är symboler för Hudik och Hälsingland)..

  Vem gjorde er logga eller har ni några bra tips??

  Vi har inte så mycket pengar i föreningen i nuläget, men kan kanske betala litegrann.. och självklart skriva ut vem/vilka som gjort loggan vi sen väljer på vår hemsida och FB, så de får reklam och cred tillbaka! :)

  Allt gott!

  Med vänlig hälsning,

  Nina Lundstedt/Agatha Crispy, sekreterare & rullare i Hudiksvall Rollergirls

 4. Hej!

  http://aliceoehr.com Gjorde våran logga. Kolla med henne om hon kan hjälpa er.
  Lycka till med uppstarten av Hudiksvalls Rollergirls!
  Ni är också varmt välkomna ner och hälsa på och rulla med oss i Jackdaw!

  Derby Love // DonnaHellNo

 5. Hej!

  I nuläget så finns det tyvärr ingen skridskoklubb för barn och ungdomar under 18 år.
  Stockholm är närmaste som har. http://rollerderby.se/strd-juniors/
  Det finns dock ett växande intresse här i Uppsala, så om ni inte vill pendla till Stockholm så kanske du vill starta upp ett juniorlag. :)

  Lycka till!
  Derby Love//DonnaHellNo

Leave a Reply